top of page

CV:

Sofie Lind Mesterton, 32 år
illustrator, storyboarder, animator
& production designer
sofie@tinytales.dk
28778226

portræt.png

2013 - NU: Processillustrator, graphic recorder, animator og visuel facilitator hos visuel konsulentvirksomheden Bigger Picture.

2023: Illustrator på "Mig & Mille - Juler for vildt", som er fjerde bog i serien skrevet af Anne Sofie Hammer for forlaget Gutkind

 

2023: Illustrator på "Monsterklar", som er en samling af gyserhistorier til børn skrevet af 9 forskellige forfattere for forlaget Carlsen.

 

2023: Illustrator på "Mig & Mille - På dybt vand", som er tredje bog i serien skrevet af Anne Sofie Hammer for forlaget Gutkind.

 

2022: Illustrator på "Kaptajn Skumskæg og katteøens forbandelse" anden bog i serie skabt i samarbejde med forfatterne Toke Lotz og Thomas Porsager for forlaget Carlsen.

2022: Illustrator på "Mig & Mille - I kort snor", som er anden bog i serien skrevet af Anne Sofie Hammer for forlaget Gutkind.

 

2022: Illustrator på fagbog "Adams grise" til 1. - 3. klassetrin for Landbrug & Fødevarer.

2021: Tegnet årets lågejulekalender for TV2 til julekalenderen KOMETERNES JUL. Julekalenderen er instrueret af Ask Hasselbalch og skrevet af Jenny Lund Madsen.

2021: Illustrator på "Mig & Mille - Helt i kage", som er første bog i en ny børnebogsserie skrevet af Anne Sofie Hammer for forlaget Gutkind.

2021: Illustrator på "Kaptajn Skumskæg og tømmerflådens hemmelighed"som er første bog i en ny børnebogsserie skabt i samarbejde med forfatterne Toke Lotz og Thomas Porsager for forlaget Carlsen.

2021: Ideudvikling og produktion af korte animationer til reklameopslag på sociale medier for Manuskriptskolen for Børnefiktion.

2021: Animationer til programserien Matchet På Mælkevejen for DR3.

2020: Illustrationer til letlæsningsbogen "Har du rotter på loftet, Onkel?" skrevet af Per Østergaard for forlaget Turbine. 

2020: Grafik til "Julefeber Talkshowet" på DR ULTRA som er et bagom-program omkring årets nye DR julekalender "Julefeber". 

2020: Thumbs og andet grafisk arbejde til programserien "Alle De Andre", som udkom på DR ULTRA i januar 2021.

2020: Korte animationer af forfatteres egne illustrationer fra forskellige bøger for Gyldedal Marketing til deres sociale medier.

2020: Karakterdesign, storyboard og animation af afsnit til Børns Fantastiske Fortællinger for DR Ramasjang.

2020: Illustrator på børnebogen "Jorden Rundt med Katrine" i samarbejde med Katrine Bille og Dennis Glintborg for Gyldendal.

 

2020: Animationer til pilot for DR UNG. 

2020: Udvikling af karakterer og visuel stil samt animation af video for Medierådet for Børn og Unge

2020: Udvikling af visuel stil til pitch af 2D-animeret serie til DR2+ i samarbejde med instruktør Amalie Næsby Fick og producer Niclas Caroc Warner.

2019: Videreudvikling og optegning af visuelt materiale til pitch af 2D-animeret serie for producer Niclas Caroc Warner.

 

2019: Storyboarder på serie af små cut-out animationer - Julemusen - for DR Ramasjang i samarbejde med instruktør Amalie Næsby Fick.

2019: Illustrator på og medudvikler af bogen Tegn Mere Sammen/Visual Collaboration af Ole Qvist-Sørensen og Loa Baastrup, Bigger Picture

2019: Illustrator på fagbog "Mogens Måge på eventyr i økologien" til 1. - 3. klassetrin for Landbrug & Fødevarer.

2018: Modtager af arbejdslegat fra Statens Kunstfond i kategorien "Unge Talenter 2018".

 

2017: MA i production design fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skole for Design.

MA-projekt ”SEABLINGS”: et dramaturgisk og visuelt koncept til en 2D-animeret serie til børn.

2016: I praktik hos det danske animationsstudie A. Film som production/location designer assistent på animationsfilmen "Hodja fra Pjort".

2015 - 2016: Production designer, character designer og storyboarder på den animerede kortfilm "ZTRIWER"/"ZTRIPES". Afgangsfilm fra Den Danske Filmskole med instruktør Amalie Næsby Fick og producer Niclas Caroc Warner.

 
2015 og 2017: Illustrator på pixibøger til børn om økologisk landbrug for Landbrug og Fødevarer.

2015: Illustrator og animator på e-bogen ”Rusalka” af Ulla Abildgaaard. 

2014: BA i production design fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skole for Design.

BA-projekt ”Cyklisten”: et dramaturgisk og visuelt koncept til en 2D-animeret kortfilm.

2013: Startede med at arbejde for den visuelle konsulentvirksomhed Bigger Picture. 

2011: Elev på Holbæk Kunsthøjskole.

2010: Student fra Espergærde Gymnasium.

bottom of page