Foto credits: Liv Rossander

OM

Tiny Tales er min enkeltmandsvirksomhed, som jeg har drevet siden 2015. Passionen og formålet bag Tiny Tales er at skabe engagerende visuel storytelling gennem mit arbejde som illustrator, graphic recorder, animator, storyboarder og production designer. Med alle disse hatte, kan jeg tilbyde en stor pallette af visuelle produkter og processer, hvor jeg kan facilitere og udføre helt fra ide til produkt. 

Jeg har en kandidat fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skole for Design, hvor jeg dimitterede i 2017. I 2018 modtog jeg et arbejdslegat fra Statens Kunstfond i kategorien "Unge talenter 2018". Siden hen har jeg bl.a. lavet arbejde for DR UNG, DR ULTRADR Ramasjang, Gyldendal, A. FilmLandbrug og Fødevarer, Forlaget Turbine, Medierådet for Børn og Unge

 

Gennem de sidste 8 år har jeg arbejdet som processillustrator, graphic recorder, animator og grafisk facilitator for Bigger Picture; en visuel konsulentvirksomhed med fokus på strategi, læring og design. I denne sammenhæng har jeg tegnet for Mærsk, Novo Nordisk, Lundbeck, LIFE, DAKOFA, Takeda, HOFOR og mange flere. 

Læs anbefalinger her