top of page
monsterklar banner.png

Foto: Liv Rossander

OM

Jeg hedder Sofie Lind Mesterton, og jeg har siden 2015 drevet min enkeltmandsvirksomhed, Tiny Tales. Passionen og formålet er at skabe engagerende visuel storytelling gennem mit arbejde som illustrator, graphic recorder, animator, storyboarder og production designer. Ved at jonglere mellem alle disse hatte, kan jeg tilbyde en stor pallette af visuelle produkter og processer, hvor jeg kan facilitere og udføre opgaven fra ide til færdigt produkt. 

Jeg har en kandidat fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skole for Design, hvor jeg dimitterede i 2017. I 2018 modtog jeg et arbejdslegat fra Statens Kunstfond i kategorien "Unge talenter 2018". Siden hen har jeg bl.a. lavet arbejde for DR UNG, DR ULTRADR RAMASJANG, Gyldendal, Carlsen, Gutkind, TV2, 

A. FilmForlaget Turbine, Medierådet for Børn og Unge

 

Gennem de sidste 9 år har jeg arbejdet som processillustrator, graphic recorder, animator og grafisk facilitator for Bigger Picture; en visuel konsulentvirksomhed med fokus på strategi og læring.

I denne sammenhæng har jeg tegnet for virksomheder som Mærsk, Novo Nordisk, Lundbeck, LIFE, DAKOFA, Takeda, HOFOR og mange flere. 

 

Læs mit CV her

Læs anbefalinger her

bottom of page