top of page

KAPTAJN SKUMSKÆG
og tømmerflådens hemmelighed

Illustrationer til børnebogen "KAPTAJN SKUMSKÆG og tømmerflådens hemmelighed", som er første bog i en ny serie skabt og udviklet af Toke Lotz, Thomas Porsager og jeg selv. Udgives af Carlsen. Højtløsningsbog til børn fra 4-5 års-alderen.

 

I serien følger vi sørøverkaptajnen, Kaptajn Skumskæg, som drømmer meget stort om guld og pirat-ære, selvom hun kun er 8 år gammel. Hun sejler de 13 verdenshave tyndt på sit gæve skib, Skumskuden, sammen med sin lidt uduelige men meget flinke besætning. I hver bog udsættes Skumskæg og hendes farverige galleri af matroser, styrmænd, skibsmusikanter og -kokke for hæsblæsende udfordringer og eventyr i et skørt og skævt univers af farverige sydhavsøer, dunkle skattegrotter, vilde forbandelser og hård konkurrence fra de andre sørøverkaptajner i nabo-farvandet. 

 

I første bog, "KAPTAJN SKUMSKÆG og tømmerflådens hemmelighed" er der pludselig skib i sigte. Lige som Kaptajn Skumskæg har bakset sin besætning klar til at bore og plyndre, viser det sige kun at være en lille tømmerflåde, de har fået i kikkerten. Og om bord på tømmerflåden er en mand, der hedder Anders, som gemmer på en hemmelighed, der sagtens kan overrumple en hel skude fyldt med sørøvere.

Nedenfor ses et kort reklamespot, som præsenterer universet og historien i første bog. Den er lavet af Carlsen.

Se mere om KAPTAJN SKUMSKÆG her.

bottom of page