top of page

KAPTAJN SKUMSKÆG
og den fantastiske fødselsdagsskude

Illustrationer til børnebogen "KAPTAJN SKUMSKÆG og den fantastiske fødselsdagsskude", som er tredje bog i serien om den lille sørøverkaptajn med den ekstremt store piratære, skabt og udviklet af Toke Lotz, Thomas Porsager og jeg selv. Udgives af Carlsen. Højtløsningsbog til børn fra 4-5 års-alderen.

 

I serien følger vi sørøverkaptajnen, Kaptajn Skumskæg, som drømmer meget stort om guld og pirat-ære, selvom hun kun er 8 år gammel. Hun sejler de 13 verdenshave tyndt på sit gæve skib, Skumskuden, sammen med sin lidt uduelige men meget flinke besætning. I hver bog udsættes Skumskæg og hendes farverige galleri af matroser, styrmænd, skibsmusikanter og -kokke for hæsblæsende udfordringer og eventyr i et skørt og skævt univers af farverige sydhavsøer, dunkle skattegrotter, vilde forbandelser og hård konkurrence fra de andre sørøverkaptajner i nabo-farvandet. 

 

HURRARRGH! Kaptajn Skumskæg og hendes besætning er tilbage, og de har lige stjålet Balstyriens legendariske kronjuveler! Men den berygtede Admiral von Dobbel Dekker og hans berømte søpølser er allerede på jagt efter tyvene, og de indhenter lynhurtigt Skumskuden.

Styrmanden Orleif skynder sig at finde på en god løgnehistorie, så Dobbel Dekker ikke opdager deres stjålne skat. Pludselig bliver hele skibet forvandlet til en skør fødselsdagsskude, og nu skal Kaptajn Skumskæg og hendes besætning lade, som om de bare LEGER pirater ... suk

Se mere om KAPTAJN SKUMSKÆG her.

bottom of page