top of page

JORDEN RUNDT

med KATRINE

Illustrationer til og opsætning af børnebogen "JORDEN RUNDT med KATRINE" skrevet af Katrine Bille og udgivet af Gyldendal.

 

Bogen er skrevet Katrine Bille, som er kendt fra DR RAMASJANG. Historien handler om at rejse rundt i verden og opleve forskellige lande og kulturer. Den er inspireret af Katrines egne rejser og fortælles i børnehøjde med både glimt i øjet, hjertevarme, små opgaver og musik til. For Katrine har også lavet sange, som passer til hvert land og hver helsides illustration i bogen.

Jeg har udviklet illustrationerne med afsæt i Katrines egne rejsefotos. Jeg har lavet illustrationerne meget detaljerede med henblik på, at barnet kan gå på opdagelse på hver en side og opdage nye elementer, sjove finurligheder og løse små opgaver undervejs

- lidt ligesom når man rejse i virkeligheden. På illustrationerne er der inkorporeret et rim/citat fra den sang, som hører til det land, man er kommet til. Her på siden kan ses nogle udsnit fra nogle af bogens forskellige illustrationer. 

Sangenes QR-koder er også gemt ind i en rejsegrammofon på hvert opslag, som man kan gå på opdagelse efter med telefon eller iPad og hører dem på spotify.

Køb bogen her

Hør sangene her

Se mere hos Gyldendal her

Se endnu et eksempel på illustrationer her

bottom of page